Kinderstad 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer Kinderstad in de 5e week van de schoolvakantie. Ook dit jaar is Kinderstad Sassenheim weer 5 dagen vol pret. Bouw je eigen huisje en doe mee aan de verschillende activiteiten. Zoals een waterglijbaan, springkussen, broodbakken, rommelmarkt en nog veel meer.

Iedereen die op de basisschool zit is welkom op Kinderstad Sassenheim. Kinderen die niet meer op de basisschool zitten maar het wel leuk vinden om mee te helpen met timmeren en zijn 16 jaar of jonger dienen ook een deelnemerskaart te hebben.

Openingsdagen en tijden Kinderstad 2018:
Maandag 13 augustus van 10:00-17:00 uur (vanaf 9.00 uur Kinderstad t-shirts afhalen voor het hek)
Dinsdag 14 augustus 10:00-22:00 uur
Woensdag 15 augustus 10:00-17:00 uur
Donderdag 16 augustus 10:00-17:00 uur
Vrijdag 17 augustus 10:00-17:00 uur

Spelregels:
Draag stevige schoenen (geen sandalen of slippers). Gebruik geen verf ook niet op waterbasis. Geen honden op het terrein. Het gebruik van alcoholische dranken door volwassenen is niet gewenst.

Aanmelden:
Opgeven voor Kinderstad 2018 kan via de Kinderstad Webshop. Via deze webshop kunt u meerdere kinderen tegelijk opgeven, dit scheelt financieel ook nog een paar euro. De deelnemerskaarten worden voordat Kinderstad 2018 begint, met eventuele bestelde bonnen voor Kinderstad T-shirts bij u thuisbezorgd.

Het officiële Kinderstad T-shirt:
Dit jaar introduceert Stichting Kinderstad Sassenheim het officiële kinderstad 2018 T-shirt. Het shirt is tot 2 weken voor de aanvang van Kinderstad te bestellen. Je kan meerdere shirts bestellen door het item meerdere keren (in evt. verschillende maten) aan het winkelmandje toe te voegen. Het Kinderstad T-shirt wordt geleverd bij inlevering van de nog te ontvangen coupon. De coupon  ontvangt u samen met de deelnemerskaarten. De shirts zijn af te halen tegen inlevering van de coupon vanaf 9:00 uur op maandag 13 Augustus voor het hek van kinderstad.

Overige informatie:
Kijk voor de laatste informatie op onze website: www.kinderstadsassenheim.nl,
mail naar info@kinderstadsassenheim.nl of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/KinderstadSassenheim
Wij gaan uit van mooi zonnig weer, maar mocht het door weersomstandigheden (bijvoorbeeld onweer) niet veilig zijn op het ijsbaanterrein, dan zullen wij genoodzaakt zijn de kinderen naar huis te sturen.
Kinderstad Sassenheim is een stichting. De organisatie is niet aansprakelijk voor letselschade en schade aan kleding, fietsen e.d. Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk voor de kinderen.

Geef een antwoord